Next product
Längtan 6,200 kr8,500 kr

Kors

3,800 kr

Nordensky Kors halsband i 925 sterlingsilver med 11 moissaniter på totalt 1.1 karat, rund skärning.

Availability: I lager
Artikelnr: HN002 Kategori: Etiketter: , ,
Beskrivning

Vår eleganta korsformade halsband är en hyllning till tidlös skönhet och andlighet. Skulpterad med omsorgsfull precision och tillverkad av högkvalitativt sterlingsilver, utstrålar detta halsband en aura av förtrollande lyx och enastående finess.

I hjärtat av detta smycke glimmar elva strålande moissanit-stenar, sammanlagt 1.1 karat, som ett himmelskt ljus som leder vägen. Varje sten är noggrant utvald för sin skönhet och klarhet, och tillsammans skapar de en hypnotisk glans som fångar ögat och berör själen.

Halsbandets korsformade design är en symbol för tro och hopp, och dess rena linjer och smidiga ytor förstärker den känslan av andlighet och harmoni. Varje detalj är genomtänkt och utformad för att förmedla en känsla av frid och elegans, vilket gör detta smycke till en vacker påminnelse om den inre styrkan och skönheten som finns inom oss alla.

Med sin subtila glans och sofistikerade stil är detta halsband mer än bara ett smycke – det är en symbol för själen och en påminnelse om den underbara gåvan av livet. Oavsett om det bärs som en personlig amulett eller som en elegant accessoar till en speciell tillställning, kommer detta halsband att locka blickar och väcka beundran från alla som ser det.

Det är en investering i både stil och själ, och ett uttryck för den kvinnas unika skönhet och karaktär som bär det med stolthet och grace. För den som söker det ultimata uttrycket för lyx och förfining är detta halsband det perfekta valet – en symbol för evig skönhet och tidlös elegans.

Ytterligare information
Recensioner (0)
Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Hem
0 Önskelista

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Kors
3,800 kr