Norrsken

35,000 kr

Nordensky Norrsken ring i 18 karat vitt guld med en vit VVS1 diamant på 1,0 karat i smaragdskärning.

Availability: I lager
10116789
Clear
Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , , ,
Beskrivning

Vår magnifika ring i 18 karat vitt guld är ett mästerverk av förfinad elegans och överdådig lyx. Skulpterad med enastående hantverksskicklighet och tillverkad av det finaste guldet, är denna ring en symbol för tidlös skönhet och sofistikerad stil.

I centrum av denna extraordinära ring glittrar en strålande rund diamant i emeraldskärning, med en imponerande vikt på 1 karat. Denna unika skärning, med sina djupa och klara fasetter, fångar ljuset på ett sätt som är helt enastående. Diamanten är noga utvald för sin briljans och klarhet och är en kronjuvel i denna spektakulära ring.

Ringens design är enkel men sofistikerad, med en smidig och följsam siluett som smyckligt omfamnar fingret. Det 18 karat vita guldet ger en känsla av renhet och raffinement och skapar en perfekt bakgrund för den strålande diamanten som glimmar som en stjärna på en klar himmel.

Denna ring är mer än bara ett smycke – det är en symbol för evig skönhet och överdådig lyx. Oavsett om den bärs som en symbol för förlovning, förlovningsgåva eller som en personlig skatt, kommer denna ring att locka blickar och väcka beundran från alla som ser den.

Det är en investering i både stil och självförtroende och ett uttryck för den kvinnans unika skönhet och karaktär som bär den med stolthet och grace. För den som söker det ultimata uttrycket för elegans och förfining är denna ring det perfekta valet – en symbol för evig kärlek och tidlös glamour.

Ytterligare information
Storlek

10, 11, 6, 7, 8, 9

Material

Vitt Guld

Sten

Diamant

Recensioner (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Norrsken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Hem
0 Önskelista

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Norrsken
35,000 kr
10116789
Clear