Glamor

42,000 kr54,000 kr

Nordensky Glamor armband i 18 karat guld med rundskurna DEF-färgade diamanter på 5 karat omsorgsfullt placerade runtom.

Availability: I lager
Clear
Artikelnr: NA001-1 Kategori: Etiketter: , , ,
Beskrivning

Vårt exklusiva armband i 18 karat guld är en hyllning till förfinad elegans och överdådig lyx. Skulpterat med enastående precision och tillverkat av det finaste guldet, är detta armband en symbol för oöverträffad skönhet och sofistikerad stil.

Varje detalj på detta armband är omsorgsfullt utformat för att förstärka dess lyxiga utstrålning. Meticulously placerade runt omkring är strålande diamanter, vars totala vikt sträcker sig till imponerande 5 karat. Dessa gnistrande ädelstenar fångar ljuset på ett hypnotiserande sätt och skapar en glödande aura av glamour och elegans.

Armbandets design är enkel men sofistikerad, med en smidig och följsam siluett som smyckligt omsluter handleden. Det 18 karat guldets djupa glans och lyster ger en känsla av oändlig rikedom och lyx, och skapar en perfekt bakgrund för de strålande diamanterna som gnistrar som stjärnor på en klar himmel.

Detta armband är mer än bara ett smycke – det är en symbol för evig skönhet och överdådig lyx. Oavsett om det bärs som en personlig skatt eller som en elegant accessoar till en speciell tillställning, kommer detta armband att locka blickar och väcka beundran från alla som ser det.

Det är en investering i både stil och självförtroende och ett uttryck för den kvinnans unika skönhet och karaktär som bär det med stolthet och grace. För den som söker det ultimata uttrycket för elegans och förfining är detta armband det perfekta valet – en symbol för evig kärlek och tidlös glamour.

Ytterligare information
Recensioner (0)
Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Hem
0 Önskelista

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Glamor
42,000 kr54,000 kr
Clear