Dimros

2,900 kr

Nordensky Dimros örhängen i 925 sterling silver med två moissaniter på totalt 2 karat, en på vardera sida.

Availability: I lager
Artikelnr: NO001 Kategori: Etiketter: , ,

Kombineras ofta med

Dimros

2,900 kr

7 by Nordensky

16,900 kr
1 Item 2,900 kr
1 Add-Ons 16,900 kr
Total 19,800 kr
Beskrivning

Våra exklusiva örhängen i 925 sterling silver är en hyllning till subtil elegans och förfinad skönhet. Skulpterade med enastående hantverksskicklighet och tillverkade av det finaste sterlingsilvret, är dessa örhängen en symbol för oöverträffad lyx och sofistikerad stil.

I hjärtat av varje örhänge glimmar en strålande moissanit, med en imponerande vikt på 1 karat vardera. Dessa gnistrande ädelstenar, vars totala vikt sträcker sig till imponerande 2 karat, fångar ljuset på ett hypnotiserande sätt och skapar en glödande aura av skönhet och glamour.

Örhängenas design är enkel men sofistikerad, med en smidig och följsam siluett som smyckligt omsluter örat. Det 925 sterling silveret ger en känsla av renhet och elegans och skapar en perfekt bakgrund för de strålande moissaniterna som gnistrar som stjärnor på en klar himmel.

Dessa örhängen är mer än bara smycken – de är en symbol för evig skönhet och överdådig lyx. Oavsett om de bärs som en personlig skatt eller som en elegant accessoar till en speciell tillställning, kommer dessa örhängen att locka blickar och väcka beundran från alla som ser dem.

Det är en investering i både stil och självförtroende och ett uttryck för den kvinnans unika skönhet och karaktär som bär dem med stolthet och grace. För den som söker det ultimata uttrycket för elegans och förfining är dessa örhängen det perfekta valet – en symbol för evig kärlek och tidlös glamour.

Ytterligare information
Recensioner (0)
Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Hem
0 Önskelista

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Dimros
2,900 kr