Skimmer

6,200 kr

Nordensky Skimmer halsband med kedja i 925 sterling silver och moissanit på 1,5 karat, geometrisk skärning.

Availability: I lager
Artikelnr: HN001 Kategori: Etiketter: , ,
Beskrivning

Detaljerad precision och enastående hantverk har gått in i varje aspekt av detta halsband. Tillverkat av högkvalitativt sterlingsilver av finaste kvalitet, bär det en känsla av oöverträffad glans och elegans som är synonymt med exklusivitet.

I hjärtat av detta smycke vilar en strålande moissanit på 1,5 karat, som fångar ljuset på ett sätt som får det att dansa och glittra med varje rörelse. Moissaniten, med sitt unika spel av färger och sin oöverträffade klarhet, är en symbol för renhet och förfining. Dess strålning kompletterar perfekt det silver som omger det och ger en känsla av harmoni och balans till hela designen.

Halsbandets design är enkel men sofistikerad, med en smidig kedja som smyckligt omfamnar halsen och låter stenen lysa som en lysande stjärna mot en klar himmel. 

Oavsett om det bärs till en glamorös kvällsevenemang eller till vardagens enkla elegans, kommer detta halsband att locka blickar och väcka beundran från alla som ser det. Det är en investering i både stil och självförtroende, och ett uttryck för den unika skönhet och karaktär för den som med stolthet och grace.

Ytterligare information
Recensioner (0)
Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Hem
0 Önskelista

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Skimmer
6,200 kr